schedule

Event Schedule

  • Day 01

    March 20, 2021

  • Day 02

    March 21, 2021

  • Day 03

    March 22, 2021

  • Day 04

    March 23, 2021

  • Day 05

    March 24, 2021

08:00 - 10:00 AM

John Smith

Founder & CEO

Introduction Creative Design

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

12:00 - 14:00 PM

Michael Dennis

Founder & CEO

Getting Started With Creative Design

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

16:00 - 18:00 PM

Sarah Michelle

Founder & CEO

Prepare Your Design Concept

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

20:00 - 22:00 PM

Katty Wilson

Founder & CEO

Creative Design Implementation Basic

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

08:00 - 12:00 AM

Rose Shipp

Founder & CEO

Creative Design Implementation Basic 2

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

12:00 - 14:00 PM

Isaac Nicholas

Founder & CEO

How to Design Happiness

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

16:00 - 18:00 PM

John Arnold

Founder & CEO

Good Storytelling For Great Design

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

20:00 - 22:00 PM

John Smith

Founder & CEO

Unintuitive Lessons on Being a Designer

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

08:00 - 12:00 AM

Michael Dennis

Founder & CEO

The Secret of Great App Design

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

12:00 - 14:00 PM

Sarah Michelle

Founder & CEO

Use Design Thinking in Your Everyday Routine

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

16:00 - 18:00 PM

Katty Wilson

Founder & CEO

Design Into The Real World

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

20:00 - 22:00 AM

Rose Shipp

Founder & CEO

Advanced Design Implementation

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

08:00 - 12:00 AM

Isaac Nicholas

Founder & CEO

Advanced Design Implementation 2

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

12:00 - 14:00 PM

John Arnold

Founder & CEO

Branding, Identity & Logo Design Explained

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

16:00 - 18:00 PM

John Smith

Founder & CEO

The Art of Personal Branding

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

20:00 - 22:00 PM

Michael Dennis

Founder & CEO

8 Secret Benefits of Branding

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

08:00 - 12:00 AM

John Smith

Founder & CEO

How To Brand A Startup On A Small Budget

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

08:00 - 12:00 AM

John Smith

Founder & CEO

Establishing a Brand Identity

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

08:00 - 12:00 AM

Sarah Michelle

Founder & CEO

Interview With World Class Designer

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

08:00 - 12:00 AM

Katty Wilson

Founder & CEO

Close Event Ceremony & Doorprize

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

Information

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

485 of 1000

Seats available

Get Your Ticket

Where & When?

March 20th to 25th
Palo Alto, California
1 200 300 9000
info@exhibiztheme.com